"Countdown" has begun! - 44 days to departure

Door: Leon

Blijf op de hoogte en volg Leon en Marco

20 Januari 2013 | Nederland, Amsterdam

Beste vrienden en familie !

Nog 44 nachtjes en dan vertrekken we richting Brazilië. We vliegen om 17:50 met TAP naar Lissabon om vervolgens in te stappen in de vlucht richting Rio en 's ochtends in Brazilië wakker te worden.

Ook al begint de reis pas officieel in maart, de voorbereidingen zijn volop in gang en daarmee beginnen ook de slapeloze nachten.... Wel of niet naar Antartica, gaan we niet te lang weg? of te kort voor de reis die we gaan maken? Wat gaan we het meeste missen? het broodje oude kaas? Sam? Eigen bed? Allemaal dingen waar we snel achter gaan komen en nu dagelijks met elkaar doornemen.....

Het lijkt (en dat is ook zo) of de paden van het reizen allang door duizenden mensen bewandeld zijn, en dat er weinig avontuurlijks meer aan is. Iedereen vertelt alleen iets anders, iedereen heeft verschillende tips voor spullen om mee te nemen (vergeet je thermo ondergoed niet! etc.), plaatsen die we niet mogen missen etc.! Dat maakt uiteindelijk dat je toch je eigen pad gaat kiezen en de reis persoonlijk wordt.

Goed! 80% van de voorbereidingen zitten erop (godzijdank!)! en we denken dat we er klaar voor zijn.

We gaan jullie uiteraard updaten over alle hoogtepunten, dieptepunten, sprakeloze momenten en onverwachte verrassingen! Ons volgende verslag is wellicht al vanuit Brazilië (oeh... spannend komt nu wel dichtbij).

Marco en Leon

• 04 Maart 2013 - 15:28

Paul:

Hoi Leon en Marco,

Eindelijk is het dan zover! Velen zijn jullie inderdaad voor gegaan, maar voor de meeste van ons blijft het een droom ;-). Geniet ervan en hou ons op de hoogte met mooie verhalen en foto’s.

Groeten,
    Paul, Ilse en Mikki

Leon en Marco

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” – Mark Twain

Actief sinds 23 Dec. 2012